Cinema City a descoperit „Micile Voci Mari“

Peste 2,700 de voci au fost înscrise pentru a câştiga un rol de dublaj în „My Little Pony: Filmul”.

Giada Giardinelli şi Gabriel Dobre sunt cei doi câştigători ai concursului „Micile Voci Mari”, relansat anul acesta de Cinema City România. Cei doi au fost premiaţi cu câte un rol de dublaj în super-animaţia „My Little Pony: Filmul”, distribuită de Vertical Entertainment. În competiţie au fost înregistrate peste 2,700 de probe de voce, de la copii cu vârste între 8 şi 16 ani.

„Am fost copleşiţi de numărul mare de înscrieri şi, prin intermediul concursului «Micile Voci Mari», am descoperit nenumăraţi copii talentaţi şi inspiraţi, care doresc să-şi urmeze pasiunea pentru actorie. Am avut acum o dovadă în plus că astfel de competiţii sunt nu doar potrivite, ci şi necesare. În plus, a le oferi unor copii posibilitatea de a înregistra într-un studio de dublaj, alături de profesionişti, poate reprezenta începutul unei cariere şi un vis împlinit”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

„Când am auzit că voi lucra la «My Little Pony: Filmul», m-am bucurat ca un copil. Iar cireaşa de pe tort a fost concursul «Micile Voci Mari», din două motive. Pe de o parte, pentru că ştiam că voi asculta nişte voci noi şi voi cunoaşte nişte copii pasionaţi, cu care – de ce nu? – să pot colabora şi în viitor. În plus, m-am bucurat de şansa pe care au primit-o toţi cei înscrişi în concurs”, a spus şi Alexandra Radu, regizorul de dublaj.

Dintre toţi copiii care s-au înscris, au fost selectaţi 10 finalişti, care au mers la începutul lunii septembrie în studioul de dublaj Fast Film Production, pentru etapa a doua a concursului: înregistrarea rolurilor de dublaj.

„Toţi cei zece au venit la studio emoţionaţi şi neştiind la ce să se aştepte. Însă după primele câteva duble au reuşit să se relaxeze şi să înţeleagă fumuseţea dublajului. Poţi să fii personajul pe care îl vezi pe ecran şi poţi să-i dai culoarea propriei personalităţi. Nu există pasiune mai mare decât cea pe care o pune un copil căruia îi place ceea ce face. Micuţii cu voci mari care au venit la studio străluceau de entuziasm. Şi toţi au înregistrat de parcă făceau asta de o viaţă!”, a adăugat Alexandra Radu.

Talentul şi pasiunea micuţilor au făcut şi mai grea alegerea celor 2 câştigători, însă Giada şi Gabriel au primit rolurile mult-dorite, iar acum îşi pot auzi vocile la Cinema City, în „My Little Pony: Filmul”, care a avut premiera pe 13 octombrie.

„A fost foarte frumos să dublez într-un studio, chiar nu mă aşteptam să fie aşa de interesant. Sunt foarte mulţumită de rolul pe care îl am, prinţesa Luna, iar filmul meu preferat chiar este «My Little Pony»”, a spus Giada (11 ani). „Mi-a plăcut foarte mult când am dublat vocea unui cârtiţoi pe nume Verko. M-am simţit euforic! Mă bucur să-mi aud vocea la Cinema City”, a spus şi Gabriel (14 ani).

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9AtoqoMGV3g” /]

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Mărețul Thor, Zeul Tunetului, revine pe marile ecrane în cel mai nou film Marvel

„Thor: Ragnarok” – noua producție a Studiourilor Marvel – îl are ca protagonist pe Zeul Tunetelor și reprezintă un spectacol cinematografic plin de acțiune, umor și efecte speciale. În această poveste, Thor (Chris Hemsworth) este ținut prizonier de cealaltă parte a universului, fără năprasnicul său ciocan. Loki (Tom Hiddleston), vicleanul său frate, a pus stăpânire pe Asgard. Dar atotputernica Hel...[Read More]

Filmul „Banditul Whiskey”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera în România pe 26 ianuarie 2018

„Banditul Whiskey”/”The Whisky Robber”, povestea adevărată a banditului plecat din România care a jefuit 27 de bănci în Ungaria, strângând peste o jumătate de milion de dolari, va intra pe marile noastre ecrane pe 26 ianuarie 2018. Attila Ambrus/Banditul Whiskey devenea un erou popular la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990 tocmai pentru că reușea să facă de râs autoritățile...[Read More]

Star Wars: Skywalker – Ascensiunea. Un film ca un roller coaster.

Un singur film are premiera la cinematografele din România în acest weekend: “Star Wars: The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”). În regia lui J.J. Abrams, cel de-al nouălea și ultimul capitol din saga lui Skywalker va doborî probabil noi recorduri de audiență, în România și în lume. Primele review-uri au început deja să apară, iar publicația americană „Variety” notează...[Read More]

„Christopher Robin şi Winnie de Pluş”, o producție spectaculoasă și aproape magică

Realizarea unui proiect de anvergura filmului „Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş” presupune nu numai un efort de producție impresionant, dar și o panoplie de informații care conferă peliculei o aură aproape mitică. Filmul „Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 3 august 2018. Dar c...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader