Cinema City a descoperit „Micile Voci Mari“

Peste 2,700 de voci au fost înscrise pentru a câştiga un rol de dublaj în „My Little Pony: Filmul”.

Giada Giardinelli şi Gabriel Dobre sunt cei doi câştigători ai concursului „Micile Voci Mari”, relansat anul acesta de Cinema City România. Cei doi au fost premiaţi cu câte un rol de dublaj în super-animaţia „My Little Pony: Filmul”, distribuită de Vertical Entertainment. În competiţie au fost înregistrate peste 2,700 de probe de voce, de la copii cu vârste între 8 şi 16 ani.

„Am fost copleşiţi de numărul mare de înscrieri şi, prin intermediul concursului «Micile Voci Mari», am descoperit nenumăraţi copii talentaţi şi inspiraţi, care doresc să-şi urmeze pasiunea pentru actorie. Am avut acum o dovadă în plus că astfel de competiţii sunt nu doar potrivite, ci şi necesare. În plus, a le oferi unor copii posibilitatea de a înregistra într-un studio de dublaj, alături de profesionişti, poate reprezenta începutul unei cariere şi un vis împlinit”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

„Când am auzit că voi lucra la «My Little Pony: Filmul», m-am bucurat ca un copil. Iar cireaşa de pe tort a fost concursul «Micile Voci Mari», din două motive. Pe de o parte, pentru că ştiam că voi asculta nişte voci noi şi voi cunoaşte nişte copii pasionaţi, cu care – de ce nu? – să pot colabora şi în viitor. În plus, m-am bucurat de şansa pe care au primit-o toţi cei înscrişi în concurs”, a spus şi Alexandra Radu, regizorul de dublaj.

Dintre toţi copiii care s-au înscris, au fost selectaţi 10 finalişti, care au mers la începutul lunii septembrie în studioul de dublaj Fast Film Production, pentru etapa a doua a concursului: înregistrarea rolurilor de dublaj.

„Toţi cei zece au venit la studio emoţionaţi şi neştiind la ce să se aştepte. Însă după primele câteva duble au reuşit să se relaxeze şi să înţeleagă fumuseţea dublajului. Poţi să fii personajul pe care îl vezi pe ecran şi poţi să-i dai culoarea propriei personalităţi. Nu există pasiune mai mare decât cea pe care o pune un copil căruia îi place ceea ce face. Micuţii cu voci mari care au venit la studio străluceau de entuziasm. Şi toţi au înregistrat de parcă făceau asta de o viaţă!”, a adăugat Alexandra Radu.

Talentul şi pasiunea micuţilor au făcut şi mai grea alegerea celor 2 câştigători, însă Giada şi Gabriel au primit rolurile mult-dorite, iar acum îşi pot auzi vocile la Cinema City, în „My Little Pony: Filmul”, care a avut premiera pe 13 octombrie.

„A fost foarte frumos să dublez într-un studio, chiar nu mă aşteptam să fie aşa de interesant. Sunt foarte mulţumită de rolul pe care îl am, prinţesa Luna, iar filmul meu preferat chiar este «My Little Pony»”, a spus Giada (11 ani). „Mi-a plăcut foarte mult când am dublat vocea unui cârtiţoi pe nume Verko. M-am simţit euforic! Mă bucur să-mi aud vocea la Cinema City”, a spus şi Gabriel (14 ani).

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9AtoqoMGV3g” /]

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Vlad Logigan este norocos să fie ,,Ghinionistul”

Unul dintre cele mai promiţătoare nume ale generaţiei sale, Vlad Logigan interpretează rolul principal din filmul ,,Ghinionistul”, cu siguranţă cea mai aşteptată comedie a acestui final de an, care de astăzi ia cu asalt cinematografele din toată ţara. În regia lui Iura Luncaşu, comedia ,,Ghinionistul” îi oferă lui Vlad Logigan ocazia de a-şi demonstra talentul şi constant îl provoacă să schimbe re...[Read More]

[CONCURS] Creează un poster pentru serialul Fear the Walking Dead

AMC lansează un concurs global și invită toți fanii „Fear the Walking Dead” să creeze propriul poster pentru sezonul 4. Din juriu vor face parte producătorii executivi Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt showrunneri) și Greg Nicotero. AMC Global a lansat un concurs la nivel global care invită fanii serialului „Fear the Walking Dead” să creeze un poster alternativ pentru sezonul 4. Fanii din ...[Read More]

Virgil Ianţu a îmbătrânit 20 de ani pentru rolul din ,,Ghinionistul”

Celebrul prezentator tv, Virgil Ianţu, s-a transformat total la indicaţiile regizorului Iura Luncaşu şi a renuntat aproape complet la podoaba capilară, acceptând şi un machiaj generos, care l-a îmbătrânit cu cel puţin 20 de ani, totul numai pentru rolul său din comedia ,,Ghinionistul”, care va avea premiera pe marile ecrane din 8 decembrie. În interpretarea unui tată dedicat, dispus să-i ofere fii...[Read More]

De la „Indestructibilul” la „Glass”: trilogia lui M. Night Shyamalan ajunge la final

„Glass”, un nou blockbuster marca M. Night Shyamalan, cu Bruce Willis și Samuel L. Jackson, lansat de Lansat de Buena Vista International și Universal Pictures, îmbină într-un mod original două super povești care poartă semnătura regizorului: „Indestructibilul” (2000) și „Split” (2016). „Glass” este distribuit în România de Forum Film în format IMAX, 2D, 4DX  și are premiera pe 18 ianuarie. Din „I...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader