A Bad Moms Christmas · Mame bune și nebune 2 (2017)

Cronici Filme
7.5

Bun

8.2

User Avg

A Bad Moms Christmas · Mame bune și nebune 2 (2017)
A Bad Moms Christmas · Mame bune și nebune 2 (2017)

Firul central le are ca protagoniste pe aceleași trei mame pe care le puteți vedea, în cazul în care nu le-ați cunoscut deja, și în primul Bad Moms.

Cele trei mame sunt puse față în față cu provocări și mai mari de această dată, având, pe de o parte, pe umeri presiunea sărbătorilor de iarnă și, pe de cealaltă parte, fiind nevoite să răspundă și solicitărilor propriilor lor mame.

 pe IMDb

Mame bune și nebune 2 continuă, desigur, seria evenimentelor care, într-un fel sau altul, ajung întâi de toate cu susul în jos, pentru ca apoi să aibă de unde se și întoarce, după cum e vorba aceea: dacă nu am avea lumina nu ar exista nici întunericul. Îmi place cum sună ideea aceasta…

Revenind la film, firul central le are ca protagoniste pe aceleași trei mame pe care le puteți vedea, în cazul în care nu le-ați cunoscut deja, și în primul Bad Moms. Cele trei mame sunt puse față în față cu provocări și mai mari de această dată, având, pe de o parte, pe umeri presiunea sărbătorilor de iarnă și, pe de cealaltă parte, fiind nevoite să răspundă și solicitărilor propriilor lor mame. Relația mamă-fiică poate să difere radical de la familie la familie, iar situațiile tensionate dintre fiecare dintre ele evoluează pe o pantă care n-are decât o singură direcție, și anume ascendentă. Pe lângă asta, să vezi totodată și 6 persoane cu caractere total diferite adunate laolaltă este de-a dreptul nemilos, pentru că te vei prăpădi… de râs.

Mila Kunis joacă rolul mamei Amy, cea care încearcă din răsputeri să facă totul perfect, cunoscând foarte bine pretențiile mamei sale permanent nemulțumite, pe nume Ruth (Christine Baranski). Această perfecțiune și critica continuă primită din partea ei o fac pe Amy să își piardă controlul, iar sărbătorile se transformă pentru ea într-o luptă precum cea dintre două care trase de 2 boi în direcții total opuse. Evident, aceasta până când vor obosi (pentru că cineva va obosi, nu este așa?). Jessie (Jay Hernandez), actualul partener al lui Amy are și el de suferit, mai ales din perspectiva tuturor numelor după care a fost strigat. Cine pe lumea aceasta poate să uite un nume de atât de multe ori sau să uite că a călătorit împreună cu acea persoană în mașină, e peste putința mea de înțelegere. Iată, însă, că Ruth este un astfel de exemplu, desigur unul dus la extrem.

Kristen Bell apare în rolul lui Kiki, o mamă care are dificultăți deja cu finalizarea tuturor pregătirilor de Crăciun, cadouri pentru familie, grija pentru copii, atenția pe care trebuie să i-o acorde soțului. Pe lângă toate astea, pentru că nu erau suficiente aspecte de care să țină cont, vizita surpriză a mamei Sandy (Cheryl Hines) reușește să umple paharul. Cum va afecta această dorință a mamei de a fi foarte aproape de fiica ei relația din familia lui Kiki? Aceasta este întrebarea. Avem parte de un altfel de caz extrem în situția de față, nevoia de intimitate din familie fiind un subiect de discuție între cele două femei.

Kathryn Hahn ne face cunoștință cu Carla, o mamă care de această dată se află în situația de a accepta orice cerere din partea mamei ei doar pentru a o păstra mai mult timp lângă ea. Cu această speranță în suflet, Carla devine foarte surprinsă de apariția mamei, pe care o cunoaștem ca Isis, Susan Sarandon. Isis e genul de persoană iresponsabilă, risipitoare și delăsătoare, în care cu greu te poți încrede. În ciuda acestui lucru, Carla continuă să-i facă jocul. Care va fi oare rezultatul?

Filmul a adus acea porție de râs pe care mi-am dorit-o în momentul în care am acceptat invitația și, cu toate momentele exagerate, despre care trebuie să recunoaștem că sunt esența filmului, pot să spun că impresia generală a fost bună. Spiritul Crăciunului a adus un plus de strălucire, iar relațiile conturate te fac să te gândești la propria familie. Acesta este cu siguranță un lucru bun.

Filmul a fost oferit de Vertical Entertainment, cărora le mulțumesc cu această ocazie.

7.5

Bun

Fire în general calmă, liniștită și generoasă, nu-ți dorești să-i vezi însă gheruțele. A redescoperit de curând mica plăcere a scrisului ce-i dă libertate de exprimare. Caută această libertate însă, cu timiditate și umor, și dincolo de scris, ascunzând în sine un pui de vultur cu aripile deschise. Restul e un mister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader