Incredibles 2 · Incredibilii 2 (2018)

Cronici Filme
8

Grozav

1

User Avg

Incredibles 2 · Incredibilii 2 (2018)
Incredibles 2 · Incredibilii 2 (2018)

Este cunoscut în industria cinematică faptul că o continuare a unui film rareori se ridică la așteptările setate de original. The Incredibles reușește să facă fix asta.

Animația urmărește aventurile unei familii de supereroi care au fost forțați să ducă o viață normală după ce guvernul i-a declarat ilegali. Partea a doua continuă povestea la foarte puțin timp după cea din primul film, pentru a nu pierde nimic important din viața acestora.

 pe IMDb

Ca orice persoană care a copilărit la începuturile anilor 2000, pentru mine The Incredibles e unul din filmele pe care le-am iubit din suflet. Animație, familie, supereroi, salvat lumea: avea tot ceea ce îmi doream. Acum, 14 ani mai târziu, familia Incredibilă s-a întors.

Este cunoscut în industria cinematică faptul că o continuare a unui film rareori se ridică la așteptările setate de original. The Incredibles reușește să facă fix asta. Animația urmărește aventurile unei familii de supereroi care au fost forțați să ducă o viață normală după ce guvernul i-a declarat ilegali. Partea a doua a filmului continuă povestea la foarte puțin timp după cea din primul film, pentru a nu pierde nimic important din viața acestora. Cu toate acestea, subiectele pe care le prezintă sunt actuale. Când un magnat abordează familia cu un plan pentru a readuce statutul legal al super-oamenilor, ElastiGirl, mama, este pusă în lumina reflectoarelor, în timp ce soțul ei, Mr. Incredible, este nevoit să stea acasă cu cei 3 copii.

Fiecare din cei 2 soți sunt puși într-o poziție în care nu s-au mai găsit. ElastiGirl trebuie să se lupte cu noul antagonist, Răpitorul de ecrane, în timp ce Mr. Incredible trebuie să se descurce cu o adolescentă, teme la matematică și un bebeluș ce tocmai își descoperă puterile. Incredibles 2 este genul de film care îi atrage pe cei mici prin idee, iar pe cei mari prin execuție. Multitudinea de mici comentarii sociale ce pot trece neobservate pentru copiii din sală, dar vor fi observate de adulți, includ de la gelozia tatălui față de soția sa care e tot mai adorată de public în timp ce el stă acasă și are grijă de copii până la discursul antagonistului despre oamenii care stau prea mult cu ochii în ecrane.

Toate acestea fără a îngreuna filmul sau a ridica subiectul tot mai actual de „au făcut filmul ăsta doar ca să le mulțumească pe feministe”. Este sincer, amuzant și credibil. Iar supărarea lui Mr. Incredible despre cum „Ăștia au schimbat matematica! De ce ar fi schimbat matematica?” va rezona mult timp cu aproape toată lumea din sala de cinema, chiar și după ce filmul s-a terminat.

În concluzie, filmul atrage toate categoriile de vârstă. Fie că ești un tânăr ce se duce din nostalgie, un părinte care se duce pentru copil, sau poate chiar tu ești copilul, cert e că nu vei părăsi acest film dezamăgit.

8

Grozav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader