În luna februarie FOCUS SAT TV ne lansează pe orbita „Planetei celor singuri. Opt povestiri”

Ziua Îndrăgostiților aduce la Focus Sat TV serialul “Planeta celor singuri. Opt povestiri” (Planeta singli. Osiem historii, 2021), rezultatul primei colaborări pe partea de producție dintre Canal+ Polonia și M7 Group. Începând din 14 februarie, cele opt episoade sunt programate în zilele de luni, câte două, de la ora 21:30.

“Planeta celor singuri. Opt povestiri” este o antologie de povestiri romantice, despre întâlniri facilitate de mediul online. Fiecare episod ne dezvăluie, prin ochii unui regizor diferit, ce înseamnă dragostea în lumea modernă și cum orice împrejurare în care dragostea este implicată poate lua o întorsătură neașteptată.  Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, dramatice sau pline de suspans, toate apropiate de viața reală. Sunt opt portrete ale lumii contemporane, cu personajele de diferite vârste, cu diverse motivații, aflate în căutare celeilalte jumătăți. Ele au un numitor comun: dorința de a găsi dragostea. Dar iubirea nu este niciodată simplă pe “Planeta celor singuri”, are multiple fațete și oricine se poate identifica cu noile personaje și cu situațiile în care acestea se regăsesc.

“Un studiu realizat recent de Canal+ printre utilizatorii de servicii SVOD din Benelux și alte piețe europene confirmă că există un apetit puternic și nesatisfăcut pentru conținut european original și exclusivPlaneta celor singuri. Opt povestiri este o producție care îndeplinește aceste condiții și suntem încântați că am fost implicați în acest proiect. Proiectul este cu atât mai special cu cât a fost filmat în capitalele unor țări ce fac parte din piața M7 Group”, a declarat Stefano Colombo, VP content M7 Group.

Seria a fost filmată în Varșovia, Viena, Praga și Amsterdam, iar difuzarea sa întărește promisiunea canalului Focus Sat TV de a readuce în atenția publicului din România conținut tv european, de calitate, semnat de Canal+ Original.


SINOPSIS PRINCIPAL

PLANETA CELOR SINGURI. OPT POVESTIRI este o antologie de povestiri romantice despre întâlniri facilitate de mediul online. Fiecare episod ne dezvăluie prin ochii unui regizor diferit ce înseamnă dragostea în lumea modernă, când totul poate lua o întorsătură neașteptată.  Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, toate apropiate de viața reală. Opt portrete ale lumii contemporane. Personajele diferă ca vârstă, origine sau motivație de a-și căuta cealaltă jumătate. Ele au un numitor comun – dorința de a găsi dragostea. Toată lumea se poate identifica cu aceste personaje și cu situațiile în care acestea se regăsesc pentru că dragostea are multiple fețe.

REZUMATE PE EPISOADE

PLANETA CELOR SINGURI. REUNIUNEA DE LICEU

Klara și Rafał sunt un cuplu căsătorit și s-au cunoscut în liceu. Toată viața lor se schimbă într-o clipă după ce își trimit fiul la studii în străinătate. În mod neașteptat, pe când era încă la aeroport, Rafał îi spune Klarei că vrea să divorțeze. Femeia nu stă prea mult pe gânduri și merge la reuniunea absolvenților de liceu unde și-a cunoscut soțul. Pentru a-l face gelos, aceasta pretinde că are un nou iubit. Ea îl întâlnește pe Jack prin aplicația Planeta celor singuri și îi dezvăluie planul viclean. Va funcționa această strategie și va reuși ea să-l recâștige pe Rafał?

PLANETA CELOR SINGURI. PĂCĂTOSUL

Kasia, o profesoară din Silezia, se întânește cu Rafał, pe care l-a cunoscut prin aplicația Planeta celor singuri. În ciuda unor probleme inițiale, întâlnirea se dovedește a fi un succes. Fata simte că și-a întâlnit sufletul pereche și chiar a doua zi îl invită la nunta fratelui ei. Din păcate, el este ocupat la serviciu chiar și în weekend. În calitate de domnișoară de onoare la o nuntă tradițională scoțiană, Kasia este șocată când îl întâlnește pe bărbatul cu care își petrecuse o noapte. Ce impact va avea petrecerea de familie asupra noii lor relații? Se va dovedi Rafał demn de încredere?

PLANETA CELOR SINGURI. TESTUL

Un tânăr chimist decide să creeze un test special pentru a verifica calitățile necesare construirii unei relații de succes. Este deja frustrată de tot ceea ce înseamnă întâlniri moderne și nu-i place să piardă timpul – mai ales în cazul relațiilor care nu au viitor. La primele întâlniri, ea îi provoacă pe bărbați să-și descopere adevărata natură. În cele din urmă, prin aplicația Planeta celor singuri, aranjează să se întâlnească cu incitantul Adam. Va funcționa testul ei și va găsi astfel dragostea adevărată?

PLANETA CELOR SINGURI. SUNĂ A DRAGOSTE

Tomáš locuiește la Praga și, deși este talentat din punct de vedere muzical, își câștigă existența lucrând într-un magazin care vinde instrumente. Viața lui se schimbă dramatic când întâlnește o fată poloneză frumoasă și misterioasă, Paulina, prin intermediul aplicației Planeta celor singuri. Prima întâlnire pare a fi un dezastru din cauza comportamentului ciudat al fetei. Se pare că Paulina suferă de o tulburare neurologică – misofonie sau hipersensibilitate la anumite sunete. Problema fetei redefinește pentru amândoi conceptul de dragoste, tandrețe și relație. Vor reuși ei să aibă o nouă relație?

PLANETA CELOR SINGURI. DISTANȚA

În secret față de părinții săi, Bartek pornește într-o călătorie nebună la Viena pentru a-și întâlni în sfârșit dragostea online. Adolescentul nu renunță, chiar și atunci când se dovedește că această călătorie nu decurge conform planului. În drumul său, întâlnește diferiți oameni care îi demonstrează că pentru dragoste trebuie să lupți. Va ajunge în siguranță la prima sa întâlnire? Cine îl va saluta la locul întâlnirii? Primele întâlniri pot fi surprinzătoare.

PLANETA CELOR SINGURI. DETECTOR DE PROSTII

O primă întâlnire din zilele magice chiar înainte de Ajunul Crăciunului se încheie într-un conflict neașteptat cu legea. În aplicația Planeta celor singuri Ewa îl întâlnește pe fermecătorul Jack, care o cucerește imediat cu simțul umorului. Întâlnirea lor romantică este întreruptă brusc de intervenția forțelor de ordine, iar fata ajunge pe neașteptate la secția de poliție. A fost ea accidental în locul nepotrivit la momentul nepotrivit? În timpul interogatoriului va fi obligată să-și examineze relațiile anterioare.

PLANETA CELOR SINGURI. SUFLETE TINERE

Cum ar putea arăta o primă întâlnire pentru un cuplu de șaptezeci de ani? O noapte petrecută împreună sau mai degrabă doar savurarea unei prăjituri delicioase. Sau poate ambele? Władek și Halinka se întâlnesc prin aplicația Planeta celor singuri și își încep călătoria împreună – liberi de orice așteptări sau inhibiții. Va dovedi întâlnirea lor că la orice vârstă există încă o șansă pentru o aventură nebună, o furtună senzuală și o întoarcere la viață deplină? Poate că această ultimă dragoste se va dovedi a fi cea mai frumoasă.

PLANETA CELOR SINGURI. O NOAPTE ÎN AMSTERDAM

Piotr ajunge la Amsterdam într-o călătorie de afaceri pentru a-și salva mica companie de jocuri de noroc. După o prezentare eșuată pe care a ținut-o la un sediul unui investitor, el ajunge să-și înece amarul într-un bar local. Aici își sărbătorește și ziua de naștere alături de prietenii săi. Prietenii lui decid să-i facă cadou un cont fals în aplicația Planeta celor singuri și îi aranjează o întâlnire cu Sylvii. Potrivit informațiilor postate pe profilul său, Piotr este un aventurier și șeful unei companii de turism. Cum va arăta întâlnirea lui cu frumoasa olandeză? Se va transforma o zi fatidică în cea mai bună noapte din viața lui?


Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate care nu sunt clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile  aplicația Focus Sat. Titlurile disponibile în biblioteca VOD sunt producții de succes Canal+ precum „Pro și contra” (2 sezoane),  „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:

Web: www.focussat.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

 

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

The Crown (2016– )

Am terminat serialul aseară, acum destul de multe ore. Și nici acum nu pot să-mi iau gândul de la el. Am intenționat să scriu cronica imediat ce avea să se sfârșească ultimul episod, dar planul meu n-a prea mers. Pur și simplu nu-mi veneau cuvintele, și nici acum nu cred că s-a îmbunătățit situația. Când ceva te atinge așa de profund, încât te influențează radical (mai mult sau mai puțin) de ceva,...[Read More]

The Blacklist (2013– )

Keep your eyes open and your mouth shut. Dacă vrei să te apuci de un serial polițist, ai zeci de variante. Probabil vei alege The Mentalist sau White Collar. Sunt finalizate, populare și nu mai aștepți cu teamă, în fiecare an, articolul prin care afli că au fost anulate. Poate vei risca și vei începe Criminal Minds, Bones sau Castle, neimpresionat de numărul mare de episoade. Indiferent de decizia...[Read More]

Downton Abbey (2019)

M-am întors la Downton Abbey după patru ani și un full-rewatch. Nu am vrut să recunosc cât de mult mi-au lipsit discuțiile din salon, brunch-urile din comunitate, menite să întrețină o iluzie fragilă și să faciliteze un schimb intens de bârfe și informații, conspirațiile de la ultimul nivel, șoaptele strecurate pe scări și antiteza dintre cele două clase sociale, un contrast ireproșabil ilustrat p...[Read More]

Justice League · Liga dreptății (2017)

„You can’t save the world alone!” După ce anul acesta am rămas absolut vrăjită și fascinată de Wonder Woman, mi s-a părut natural să aștept cu nerăbdare să văd următorul film din universul DC: Justice League. Înainte de acesta am încercat să nu citesc cronici pentru a nu-mi face o părere preconcepută și pentru a nu pleca din start cu anumite aștepări. Am rezistat până la urmă, însă niște mic...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader